Се известуваат студентите на II циклус дека Испитите кај Проф.д-р Мирјана Секуловска закажани за 29.06.2016 година во 17:00 часот, се презакажуваат

СЕ ИЗВЕСТУВААТ студентите на II циклус дека Испитите кај Проф.д-р Мирјана Секуловска закажани за 29.06.2016 година во 17:00 часот, се презакажуваат за истиот датум, но од 12 : 00 часот