II Колоквиум по ЖИВОТНО И ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ

Се известуваат студентите од Охрид, III година насоката ОСИГУРУВАЊЕ кој слушаат предметот ЖИВОТНО И ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ дека II Колоквиум е закажан на ден 09.05.2016 година (Понеделник) во 10 часот.