Апсолвентска вечер

Почитувани апсолвенти, Ве известуваме дека аполвентската вечер ќе биде на ден 18-ти(среда) мај 2016 година во Хотел Амбасадор.Цената изнесува 1200 денари во кои е влкучено следното мени:

Ладно предјадење

* руска салата

* кашкавал, печеница,кулен, чадено пилешко филе, свински врат, чајна

 

Топло предјадење

* похован кашкавал

* татар сос

 

Главно јадење

* Телешко печење во сос од печурки

* пилешко филе Ала Амбасадор

* гарнир мешан

 

Салата

* мешана

 

Десерт

* чоколаден ролат

 

Пијалок

* НЕОГРАНИЧЕН(коњак, водка, узо, пелинковац, разни ликери, скопско, златен даб, лашко пиво, бело и црвено вино и сите врсти сокови, минерална вода)

 

За амбиентот ќе се погрижи групата "МАЕСТРАЛ"

Карти ќе можат да се купат во кабинетот на Студентски Парламент од вторник 03.05 од 11-13 часот.

Со почит, Студентски Парламент.