Приемни саати кај Проф. Д-р Габриела Ракичевиќ

Се известуваат студентите дека приемните саати кај Проф. Д-р Габриела Ракичевиќ место во среда 13.04.2016 се одложуваат за во четврток (21.04.2016) од 12-14 часот.