Испитот кај Проф.д-р Деса Косаркоска

Се известуваат студентите дека  испитот кај Проф.д-р Деса Косаркоска ќе се одржи на ден 13.04.2015 год. во 12.00 часот.

Проф. д-р. Деса Косаркоска