Tермини за полагање 1 колоквиуми кај Проф.д-р Лилјана Баткоска

Се известуваат студентите кои во летниот семестар 2016 слушаат предмети кај Проф. д-р Лилјана Баткоска дека (I) колоквиуми ќе се одржат во следниве термини:

  • ПСИХОЛОГИЈА ВО ТУРИЗМОТ И УГОСТИТЕЛСТВОТО И ДЕЛОВНА ПСИХОЛОГИЈА, Среда (23.03.2016), од 11:00 часот во Амфитеатар;
  • КРИМИНАЛИСТИЧКА ПСИХОЛОГИЈА, Четврток (24.03.2016), од 11:00 часот, Предавална (5).

Предметен професор:
Проф.д-р Лилјана Баткоска