Сликање за табло (апсолвенти)

Почитувани апсолвенти,

Ве информираме дека сликањето за таблото ќе биде во периодот од 9ти 10ти 11ти и 14ти овој месец (март) од 09:00 до 17:00 часот во просториите на факултетот.

Цена на сликање е 850 денари (се плаќа на денот на сликањето) во која секој студент ќе добие: 1

  • 12(4х3) слики
  • 6(6х9) слики
  • 3(9х13) слики
  • 1(13х18) слика
  • 1 постер табло (20х30)
  • ЦД од апсолвентската прослава

Се молат студентите да носат бела кошула.

Со почит Студентски Парламент.