Предавања по КРИМИНАЛИСТИЧКА ПСИХОЛОГИЈА

Се известуваат студентите кои во летниот семестар 2016 слушаат КРИМИНАЛИСТИЧКА ПСИХОЛОГИЈА кај Проф. д-р Лилјана Баткоска дека предавањата ќе се оджуваат секој Четврток од 11:00 часот во Амфитеатар, почнувајќи од 11.02.2016 (Четврток).

Предметен професор:
Проф.д-р Лилјана Баткоска Охрид, 09.02.2016