Предавања по МЕНАЏМЕНТ ИНФОРМАЦИСКИ СИСТЕМИ И ИНФОРМАЦИСКИ СИСТЕМИ ВО ТУРИЗМОТ

СЕ ИЗВЕСТУВААТ студентите кои во летниот семестар 2016 ги слушаат: МЕНАЏМЕНТ ИНФОРМАЦИСКИ СИСТЕМИ И ИНФОРМАЦИСКИ СИСТЕМИ ВО ТУРИЗМОТ кај Проф.д-р Мирјана Секуловска дека предавањата ќе се одржуваат секој Понеделник од 12:00 часот, во Амфитеатар.

 

Предметен професор:

Проф.д-р Мирјана Секуловска Охрид, 09.02.2016