Се известуваат студентите кои во летниот семестар 2016 слушаат: ПСИХОЛОГИЈА ВО ТУРИЗМОТ И УГОСТИТЕЛСТВОТО И ДЕЛОВНА ПСИХОЛОГИЈА кај Проф.д-р Лилјана Баткоска

Се известуваат студентите кои во летниот семестар 2016 слушаат: ПСИХОЛОГИЈА ВО ТУРИЗМОТ И УГОСТИТЕЛСТВОТО И ДЕЛОВНА ПСИХОЛОГИЈА кај Проф.д-р Лилјана Баткоска дека предавањата ќе се оджуваат секоја Среда од 11:00 часот во Амфитеатар, почнувајќи од 10.02.2016 (Среда).

 

Предметен професор:
Проф.д-р Лилјана Баткоска