Се известуваат студентите кои во летниот семестар 2016 слушаат предмети кај проф.д-р ПЕРЕ АСЛИМОСКИ

Се известуваат студентите кои во летниот семестар 2016 слушаат предмети кај проф.д-р ПЕРЕ АСЛИМОСКИ дека првите предавања ќе се одржат во следниве термини:

* СОЦИЈАЛНА ПАТОЛОГИЈА, 11.02.2016 (Четврток) од 12:00 часот

* БЕЗБЕДНОСТ ВО ТУРИЗМОТ, 12.02.2016 (Петок) од 11:00 часот

* СОЦИОЛОГИЈА НА ИСХРАНА, 12.02.2016 (Петок), од 13:00 часот

На првите часови ќе бидат разгледани можности и за други термини за реализирање на наставата.

Предметен професор:

Проф.д-р Пере Аслимоски Охрид, 03.02.2016