Испитите во Февруарска сесија 2016 кај Проф. Д-р Јован Стојаноски од втор циклус

Се известуваат студентите од втор циклус на сите насоки дека испитите во Февруарска сесија 2016 кај Проф. Д-р Јован Стојаноски се презакажуваат на 08.02.2016 година (понеделник) во 12 часот.