Испитите кај Проф. д-р. Ивица Смиљковски

Се известуваат студентите дека испитите кај Проф. д-р. Ивица Смиљковски ќе се одржат на ден 01.02.2015 год. во 12.00 часот

Проф. д-р. Ивица Смиљковски