Известување за полагање на Испитите на II и III циклус кај Проф.д-р Лилјана Баткоска

Се известуваат студентите на II и III циклус кои Февруарската сесија 2016 полагаат предмети кај Проф.д-р Лилјана Баткоска дека Испитите ќе се одржат во Понеделник (01.02.2016), но од 11:00 часот.

 

Предметен професор,

Проф.д-р Лилјана Баткоска