Предавања и консултации по предметот Методологија на испитување на нутритивниот статус

Предавањата и консултациите по предметот Методологија на испитување на нутритивниот статус од наставната програма на Магистерските студии по Гастрономија, исрана и диететика ќе се одржат на 28.01.2016 (четврток)  со почеток во 10ч. и на 29.01.206 година (петок) со почеток во 14ч.