Испитите кај Проф. д-р Науме Мариноски – ОСНОВИ НА ТУРИЗАМ и ТУРИСТИЧКА ГЕОГРАФИЈА

Им се соопштува на студентите дека  испитите кај Проф. д-р Науме МариноскиОСНОВИ НА ТУРИЗАМ и ТУРИСТИЧКА ГЕОГРАФИЈА  се презакажуваат на ден 25.01.2016 - ПОНЕДЕЛНИК наместо на ден 21.01.2016.

 

Предметен професор:

Проф. Д-р Науме Мариноски