Испитите кај проф. Д-р. Јованка Билјан

Се известуваат студентите на II циклус на студии дека испитите закажани кај проф. Д-р. Јованка Билјан се презакажуваат и ќе се одржат на ден 28.09.2015 година (ПОНЕДЕЛНИК) во 11:00 часот.

ПРЕДМЕТЕН НАСТАВНИК,
ПРОФ. Д-Р ЈОВАНКА БИЛЈАН