Испитите кај Проф. д-р. Ангела Василеска

Им се соопштува на студентите кои не беа во можност да ги полагаат испитите кај Проф. д-р. Ангела Василеска поради регулирање на праксата, дека ќе можат да го полагаат на ден 17.09.2015 четврток со почеток во 10ч.

Со почит,
Проф. д-р. Ангела Василеска