Испитите закажани кај проф.д-р Габриела Ракичевиќ и проф.д-р Симона Мартиноска

Се известуваат студентите на II и III циклус студии дека испитите закажани кај проф.д-р Габриела Ракичевиќ и проф.д-р Симона Мартиноска се презакажуваат и ќе се одржат на ден 23.09.2015 (среда) со почеток во 12 часот.

Проф. д-р Габриела Ракичевиќ
Проф. д-р Симона Мартиноска