Резултати по МИС, Царинска Тарифа и Осигурување на Земјоделството

Во прилог се резултатите од септемвриската сесија по МИС, Царинска Тарифа и Осигурување на Земјоделствотo:

  1. МИС
  2. Царинска Тарифа
  3. Осигурување на Земјоделството

Се известуваат студентите кои во Септемвриска сесија 2015 го положија испитот – МИС дека внесувањето на оцени се закажува за 15.05.2015 (Вторник) од 11:00 часот.