Презакажување на испитите кај Проф.д-р Ивица Смиљковски

Се известуваат студентите дека испитите кај Проф.д-р Ивица Смиљковски закажани за 07.02.2015 год.со почеток во 10.00 часот се презакажуваат во 12.00 часот

Проф.д-р Ивица Смиљковски