СООПШТЕНИЕ - Управувачко сметководство и Анализа на продуктивноста

Се известуваат студентите кои во зимскиот семестар 2018/2019 ги слушаат предметите Управувачко сметководство и Анализа на продуктивноста  дека првиот колоквиум по наведените предмети ќе се одржи на ден 29.11.2018 (четврток) во 14 часот.

 

Предметен професор

Доц. Д-р Ирина Јолдеска