Известување за термини за полагање први колоквиуми кај Проф.д-р Пере Аслимоски

Се известуваат студентите кои во зимскиот семестар  2018/2019 слушаат предмети кај Проф.д-р Пере Аслимоски дека (I) колоквиуми ќе се одржат во следните термини:

  • СОЦИОЛОГИЈА - Вторник (20.11.2018) во 13:00 часот;
  • СОЦИЈАЛНА ПАТОЛОГИЈА - Среда (21.11.2018) во 11:00 часот;
  • СОЦИОЛОГИЈА НА ТУРИЗМОТ - ЧЕТВРТОК (22.11.2018) ВО 12:00 часот

 

 

Предметен професор:

Проф.д-р Пере Аслимоски