Известување од Студентски Сојуз за попуст во Пицерија Немо

Во пицерија NEMO секој работен ден од 09:00 до 23:00часот од 17.10.2018 секој Студент од Факултетот за Туризам и Угостителство има Попуст од 15% на целосна сметка со нивна легитимација.