Известување – ЕКОНОМИКА НА ЕУ

Се известуваат студентите од III студиска година кои го избрале предметот “Економика на ЕУ” дека предавањата ќе започнат во вторник, 16.10.2018 година, во 11 часот.

 

Предметен наставник,

проф. д-р Вера Караџова