Известување за термини за предавања во зимски семестар 2018/19 - Проф.д-р Лилјана Баткоска

Се известваат студентите кои во зимскиот семестар 2018/2019 слушаат предмети кај Проф.д-р Лилјана Баткоска дека предавањата ќе се одржуваат во следните термини:

 -  БИЗНИС ПСИХОЛОГИЈА, насока: МЕНАЏМЕТ ВО УСЛУЖЕН СЕКТОР, секој Вторник, 10:00 - 13:00 часот, Предавална (2)

-   БИЗНИС КОМУНИКАЦИИ, насока: Гастрономија и ИЗБОРЕН, секој Вторник, 13:00 - 16:00 часот, Предавална (2)

 

Предметен професор:

Проф.д-р Лилјана Баткоска