СООПШТЕНИЕ ЗА ПРЕДАВАЊА ПО ПРЕДМЕТИТЕ ХРАНА И КУЛТУРА И ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО - ПРОФ. САШО КОРУНОВСКИ - ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2018-19 - ОХРИД

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГИ СЛУШААТ ПРЕДМЕТИТЕ КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО И ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО КАЈ ПРОФ. САШО КОРУНОВСКИ ВО ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР 2018/19 ГОДИНА ДЕКАПРЕДАВАЊАТА СЕ ЗАКАЖУВААТ ВО СРЕДА ОД 08:30 ЧАСОТ, НАМЕСТО ВО 08:00 ЧАСОТ.

 

Предметен наставник:

Проф. Д-р Сашо Коруновски