СООПШТЕНИЕ - Финансиски менаџмент и Вовед во осигурување

Студентите кои полагаа испити Финансиски менаџмент и Вовед во осигурување кај Проф. Д-р Климе Попоски резултатите ќе бидат објавени на ден 15.09.2018 год. (сабота) во 11 часот.