Соопштение за Француски јазик

Се известуваат сите студенти на сите насоки дека полагањето по предметот Француски јазик во Септемвриска сесија 2018 ќе се одржи во Вторник (11.09.2018) во 12:30 часот.

 

  Од предметниот наставник: Зоран Николоски