ИЗВЕСТУВАЊЕ - II циклус на студии на насоката БФК

Се известуваат студентите од II циклус на студии на насоката БФК дека испитите во Септемвриска сесија кај Проф. Д-р Марјан Николовски ќе се одржат на ден 17.09.2018 (понеделник) во 13 часот.

 

Од предметниот професор