СООПШТЕНИЕ - Колоквиум Царинска Тарифа

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот Царинска тарифа дека првиот колоквиум ќе се одржи на ден 23.03.2018 во 11 часот.

проф. д-р Данијела Милошоска