СООПШТЕНИЕ - ИСПИТ НЕЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ - ВЕЛЕС

ИСПИТОТ ПО " НЕЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ" ВО ФЕВРУАРСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА ВО ВЕЛЕС КЕ СЕ ОДРЖИ НА 01.02.2018 ВО 14 ЧАСОТ