Известување за II циклус на студии - Проф.д-р Мирјана Секуловска

Почитувани студенти,

Ве известуваме за промена на часот за полагање на предметот Е-бизнис на втор циклус на студии од 17:00 за во 12:00 часот на 14.02.2018 (Среда).

 

 

Предметен професор:

Проф.д-р Мирјана Секуловска