СООПШТЕНИЕ за испит кај проф. Д-р Лилјана Баткоска II и III циклус

Се известуваат студентите на II и III циклус студии коишто полагаат испит кај проф. Д-р Лилјана Баткоска дека испитите ќе се одржат на 05.02.2018 година во 11 часот.

 

Од предметниот професор