ИЗВЕСТУВАЊЕ за предметот ОСИГУРУВАЊЕ ВО ТУРИЗМОТ И УГОСТИТЕЛСТВОТО

Се известуваат студентите од Охрид, III година од сите насоки кој го имаат избрано предметот ОСИГУРУВАЊЕ ВО ТУРИЗМОТ И УГОСТИТЕЛСТВОТО дека консултациите се на ден 13.12.2017 год. (Среда) во 13 часот,  Предавална 4.

 

Предметен наставник,

Проф. Д-р Братислав Милошевиќ