СООПШТЕНИЕ - Е- бизнис - Ноемвриска сесија 2017 - Проф.д-р Мирјана Секуловска

СЕ ИЗВЕСТУВААТ студентите на II циклус кои во Ноемвриска сесија 2017 го полагаат предметот Е - бизнис кај  Проф.д-р Мирјана Секуловска дека Испитот  ќе се одржи воСреда (29.11.2017) во 14:00 часот.

 

Предметен професор:

Проф.д-р Мирјана Секуловска