Соопштение - Проф. Д-р Братислав Милошевиќ - РЕОСИГУРУВАЊЕ

Се известуваат студентите од Охрид, III година насоката Осигурување кои го имаат избрано предметот РЕОСИГУРУВАЊЕ дека I Колоквиум е закажан на ден 17.11.2017 год. (Петок) во 11 часот, Предавална 4.

 

Предметен наставник,

Проф. Д-р Братислав Милошевиќ