Термини за први колоквиуми кај Проф.д-р Пере Аслимоски

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИTE  кои во зимскиот семестар 2017/2018  слушаат предмети кај Проф.д-р Пере Аслимоски дека (I) колоквиуми ќе се одржат во следните термини:

 

  • СОЦИОЛОГИЈА НА ТУРИЗМОТ во Четврток (16/11/2017) во 09:00 часот;
  • СОЦИОЛОГИЈА во Петок (17/11/2017) во 09:00 часот

 

 

Предметен професор:                                                                      

Проф.д- р Пере Аслимоски