СООПШТЕНИЕ - Економика на ЕУ - Проф. д-р Вера Караџова

Се известуваат студентите од III година кои го избрале предметот Економика на ЕУ дека предавањата ќе се одржуваат во вторник, со почеток во 12:00 часот.

 

Предметен наставник,

проф. д-р Вера Караџова