СООПШТЕНИЕ - Инвестиционен менаџмент - проф. д-р Вера Караџова

Се известуваат студентите од IV година кои го избрале предметот Инвестиционен менаџмент дека предавањата ќе се одржуваат во среда, со почеток во 11:00 часот.

 

Предметен наставник,

проф. д-р Вера Караџова