СООПШТЕНИЕ - Проф. Д-р Братислав Милошевиќ

Се известуваат студентите кои ги избрале предметите:

 

  • РЕОСИГУРУВАЊЕ часовите ќе се изведуваат во СРЕДА од 11 часот во Предавална 4.
  • ОСИГУРУВАЊЕ ВО ЗЕМЈОДЕЛСТВОТО часовите ќе се изведуваат во ПОНЕДЕЛНИК од 9 часот во Предавална 4.
  •  ОСИГУРУВАЊЕ ВО ТУРИЗМОТ И УГОСТИТЕЛСТВОТО часовите ќе се изведуваат во ПЕТОК од 11 часот во Предавална 4.

 

Проф. Д-р Братислав Милошевиќ