СООПШТЕНИЕ - проф д-р Пере Аслимоски - Понеделник неработен ден за припадниците од муслиманска вероисповед

Понеделник 01.09.2017 година е неработен ден за припадниците од муслиманска вероисповед. Испитите кај проф д-р Пере Аслимоски за студентите од муслуиманска вероисповед се одложени , истите ќе се одржат на 05.09.2017 година во 10 часот.