Известување за  студентите на II циклус - Проф.д-р Мирјана Секуловска

Се известуваат студентите на на II циклус кои во Јунска сесија 2017 го полагаат предметот Е - бизнис дека испитот ќе се одржи во Вторник (20.06.2017) во 11:00 часот.

 

Проф.д-р Мирјана Секуловска