Апсолвентска Вечер

Соопштение.
Апсолвентската вечер ќе се одржи на 17.05 среда во хотел Амбасадор.Цена на карта 1200 во која следува:
Ладно предјадење
Руска салата,кашкавал,печеница,кулен,чадено пилешко филе,свински врат,чајна
Топло предјадење
Похован кашкавал,тартар сос
Главно јадење
Телешко печење во сос од печурки,Пилешко филе Ала Амбасадор,гарнир мешан
Салата мешана
Десерт
Чоколаден ролат
Пијалок неограничен (коњак,водка,узо,пелинковац,разни ликери,скопско,златен даб,лашко,бело и црвено вино и сите видови на сокови,минерална вода)Со почеток од 20:00 часот.
Карти ќе можат да се купат до вторник 16.05 во кабинетот на Студентски парламент инфо:076/424-776
Со почит Студентски Парламент