СООПШТЕНИЕ ЗА ПРЕЗАКАЖУВАЊЕ НА ПРЕДАВАЊА ХРАНА И КУЛТУРА - ОХРИД

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГО СЛУШААТ ПРЕДМЕТОТ ХРАНА И КУЛТУРА ДЕКА ПРЕДАВАЊАТА ЗАКАЖАНИ ЗА ДЕН – 10.05.2017 - СРЕДА СЕ ПРЕЗАКАЖУВААТ ЗА ДЕН 08.05.2017 – ПОНЕДЕЛНИК СО ПОЧЕТОК ОД 14:00 ЧАСОТ.

 

Предметен наставник:

Проф. Д-р Сашо Коруновски