Предавање Царинска управа на Р.М.

Се известуваат студентите на насоката Царина и шпедиција (од сите години) дека на ден 02.05.2017 (вторник) ќе се одржи клиничка настава со претставници од Царинска управа на Р. Македонија во амфитеатрот со почеток од 11 часот.
Присуството е задолжително.