РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТИТЕ УСТАВНО ПРАВО, ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ И ПЕНЗИСКО И СОЦИЈАЛНО ОСИГУРУВАЊЕ ОДРЖАНИ НА ДЕН 12.04.2017 ГОДИНА