СООПШТЕНИЕ - Испити - Проф. Д-р Јован Стојаноски

Се известуваат студентите кои полагаат испити кај Проф. Д-р Јован Стојаноски во априлска испитна сесија дека испитите се презакажуваат на 25.04.2017 година во 12 часот.