ИЗВЕСТУВАЊЕ за Дополнителното полагање на испити кај проф.д-р Јованка Билјан

Дополнителното полагање на испити кај проф.д-р Јованка Билјан, ќе се одржи на ден 06.02.2017 (понеделник) во 10ч.

 

Предметен наставник

Проф.д-р Јованка Билјан